gewoonUNIEK matriXcoaching
Uw beleving is het uitgangspunt!
WelkomMatriXcoachingAutisme Gastenboek
ADHD
Angsten
Autisme
Boosheid
Dyslexie/dyscalculie
Faalangst
Leerproblemen
MatriXcoaching

De belevingswereld is het uitgangspunt

De matriXmethode is een door Ingrid Stoop ontwikkelde methode die doeltreffend afrekent met belemmeringen, blokkades, emotionele en mentale problemen, leerproblemen, gedragsproblemen, traumatische herinneringen en negatieve toekomstbeelden.

Door de eigen strategie te optimaliseren en negatieve emoties aan te pakken en te neutraliseren, komt er ruimte voor nieuwe dingen. Het hoofd wordt opgeruimd waardoor er rust ontstaat. Informatie wordt geordend en is gemakkelijker terug te vinden.
Al na één sessie worden de resultaten merkbaar: Betere prestaties, Meer inzicht en begrip, Rust in hoofd en lichaam, Handiger nieuwe dingen leren, Met plezier naar school of werk gaan, Tijd hebben om leuke dingen te doen, Toekomstplannen maken, Jezelf zijn onder alle omstandigheden, Ontdekken waar je kracht ligt.

Het doel van de behandeling is het zelf aanpakken en oplossen van de problemen, door gebruik te maken van de eigen kracht, kwaliteiten en potentieel. Dit gebeurt onder begeleiding van een MatriXcoach.

Wanneer mensen op de juiste manier worden gecoacht, kunnen zij hun eigen, unieke manier van informatieverwerking vinden, die aansluit bij hun specifieke behoeften. Daardoor zijn zij beter in staat nieuwe informatie op te nemen, te verwerken, op te slaan en weer te gebruiken.Uitgangspunt is de interne strategie die men zelf heeft ontwikkeld bij leren en emoties. Wanneer deze strategie niet werkt, is het van belang een nieuwe strategie te ontwikkelen die beter werkt. Door met deze nieuwe strategie aan de slag te gaan, wordt al gauw duidelijk dat deze veel makkelijker en handiger werkt. Zowel kinderen als volwassenen hebben baat bij deze vorm van coaching.

Goede resultaten worden geboekt bij: Leerproblemen, Slaapproblemen, Eetproblemen, Gedragsproblemen, Negatief zelfbeeld, Vliegangst, Angst voor de tandarts, Angst voor ziektes, Bang in het donker, Bang voor monsters, Angst voor nieuwe dingen, Angst voor onbekende dingen, Angst voor de toekomst, Angst voor de bevalling, Prikangst, Faalangst, Boosheid, Verdriet, Alle angsten, Fobieën, Nachtmerries, Pesten, Dyslexie, Discalculie, ADHD, Autisme, citotoetsstress, Examenstress, Concentratieproblemen, Bedplassen, Broekpoepen, Vol hoofd, Leesproblemen, Rekenproblemen, Brugklas angst, Negatief zelfbeeld, Beelddenken, Sexueel misbruik, Incest, Intimidatie, Burn out (ook van kinderen), Hoogtevrees, Nieuwetijdskinderen, Hooggevoelig (hoogsensitief) etc etc. 
WelkomMatriXcoachingAutisme Gastenboek